Ledelse

Min lederhverdag – Laila Totland Langstrand

Laila Totland Langstrand er politioverbetjent ved Ullensaker lensmannskontor og for tiden prosjektleder for Politiarbeid på stedet i Øst politidistrikt.

I denne spalten får sentrale politiledere ni spørsmål om sin lederhverdag, og får anledning til å dele tanker og synspunkter. Denne gangen er turen kommet til Laila Totland Langstrand, politioverbetjent ved Ullensaker lensmannskontor.

Publisert 29 mai 2017 10:58

Les mer …

Min lederhverdag - Lena Reif

Lena Reif - seksjonssjef Etterretning og forebygging, POD

 

I denne spalten får sentrale politiledere ni spørsmål om sin lederhverdag, og får anledning til å dele tanker og synspunkter. Denne gangen er turen kommet til Lena Reif - seksjonssjef for Etterforskning og forebygging i Politidirektoratet.

Publisert 19 april 2017 17:21

Les mer …

Bekymret for konsekvenser av budsjettforliket

Budsjettforliket 2017
Faximile fra Aftenposten 5.12.16 – Foto: Vegard Wivestad Grøtt/ NTB scanpix

Etter harde forhandlinger ble regjeringen, Krf og Venstre lørdag 3. desember enige om statsbudsjettet 2017. – Vi er glade for at det ble enighet, men budsjettforliket innebærer i realiteten en reduksjon av de frie driftsmidlene til politidistriktene, sier forbundsleder Geir Krogh.

Publisert 12 desember 2016 08:57

Les mer …

Omstilling tar tid

John Kasper Hermansen
Prosessen i Råde, Rygge og Våler gikk utmerket. John Kasper Hermansen ser lyst på nye utfordringer som venter.

John Kasper Hermansen, stasjonssjef ved Moss politistasjon og for tiden også fungerende lensmann på Vansjø, var den av de tre lensmennene som tok lengst tid på å venne seg til tanken på at tre lensmannskontor skulle bli ett.

Publisert 08 desember 2016 14:09

Les mer …

Trygghet er viktig i omstilling

Anette Selmer
Annette Selmer er advokat, autorisert konfliktmegler, driver eget konsulentfirma og omtaler seg selv som «en støttespiller for ledere og personalmedarbeidere i offentlig sektor».

Hvordan opplever ledere en omstilling? Hva er vanlige reaksjoner, og hvordan oppleves et situasjon hvor man selv skal lede samtidig som man skal omstilles? Og hvordan skal man forberede seg best mulig på å møte situasjonen? Vi har bedt advokat Annette Selmer om noen eksterne vurderinger.

Publisert 25 november 2016 13:00

Les mer …