Medlemsfordeler i Norges Politilederlag

Bank og forsikring


Gjensidige

Som medlem i Norges Politilederlag har du tilgang til alle YS-fordelene i Gjensidige bank og forsikring.

Les mer om medlemsfordelene i Gjensidige her.

 

NPL's obligatoriske forsikringer: 

Alle medlemmer og pensjonister omfattes av våre kollektive ulykkes-, dødsfall- og kritisk sykdom forsikringer ut det kalenderåret de fyller 67 år. 

Forsikringene er i Gjensidige og består i følgende: 

- Gruppelivsforsikring på 10 G (f.t. kr 960 883) med avtrapping 0,25 G fra 51 – 60 år. Deretter 5 G (f.t kr 480 441,-) inntil 67 år. Last ned forsikringbevis her.  

- Ulykkesforsikring med kr 100 000,- ved død og kr 500 000,- ved invaliditet. Last ned forsikringsbevis her.

- Alvorlig sykdomsforsikring. Den dekker en engangsutbetaling ved definerte diagnoser og behandlinger. Forsikringsummen er kr. 100 000,-. Last ned forsikringsbevis her.

Ordningene finansieres gjennom lønnstrekk for aktive medlemmer og med egen innbetaling for pensjonister. Kostnaden er kr. 300,- pr. måned.

 

YS Medlemsfordeler

YS Medlemsfordeler

Gjennom hovedorganisasjonen YS har medlemmene i Norges Politilederlag tilgang til alle YS medlemsfordeler.

Les og bruk medlemsfordelen her.

 


YS har utviklet et nytt medlemskort - trygghet, sikkerhet, kontroll samlet i ett kort. 

Kortet er utviklet i samarbeid med DNB og har fått navnet YS PRE. PRE fordi det gir gode betingelser for medlemmene og er i  forkant hvis noe skulle skje fordi forsikringer inkludert.

PRE er et kredittkort med fordeler knyttet til trygghet, sikkerhet og kontroll. I tillegg til gode rentebetingelser har kortet en forsikringspakke inkludert. Fordelene som ligger i kortet gjør at du er ekstra sikret i situasjoner det er fornuftig å betale med kredittkort – når du skal handle på internett, betale en reise eller leie bil i utlandet. Les mer om PRE og søk om kortet her.

Priseksempel PRE: Nominell rente 15,9 %. Eff. rente 17,11 %, 15.000 o/12 md., tot. 16.323,- Priser og betingelser gjelder fra 01.10.2017 og kan bli endret.

Medlemspris på Ukeavisen ledelse / Dagens perspektiv


Ukeavisen Ledelse kommer ut en gang per uke på papir og har mange gode artikler om ledelse og det å være leder. I tillegg publiseres artikler jevnlig på dagensperpektiv.no.

Som medlem i Norges Politielderlag får du 25 % på abonnement på både papir og digitalutgaven. Her kan du bestille fast abonnement eller et proveabonnement:

Publisert 01 mai 2016 18:44